Povijest


Trgovački lanac PPK Bjelovar je dioničko društvo čija je glavna djelatnost trgovina na malo u nespecijaliziranim prodavaonicama pretežno hranom, pićima i duhanskim proizvodima. PPK Bjelovar djeluje već gotovo 70 godina na području Hrvatske u različitim oblicima i organizacijskim asocijacijama. 

 - 11.01.1996. godine na Trgovačkom sudu u Bjelovaru je upisano poduzeće PPK Bjelovar Trgovina i usluge d.d. 


- 03.03.2003. na Trgovačkom sudu u Bjelovaru je upisano poduzeće  PPK Bjelovar d.d.

- 01.01.2005. godine PPK Bjelovar se pridružuje Ultra gros grupaciji. Članice Ultra gros-a posluju s renomiranim domaćim proizvođačima i distributerima stranih proizvođača, a na nivou grupacije postignuti su dogovori sa preko 200 zajedničkih dobavljača. U svojoj ponudi Ultra gros ima preko 520 proizvoda pod robnom markom Ultra plus.

PPK Bjelovar se danas sastoji od preko 60 poslovnica. Unatoč dolasku konkurencije na naše područje, PPK Bjelovar bilježi konstantni rast ukupnih prihoda što u uvjetima sve veće i jače konkurencije nije zanemariv podatak. Glavni cilj poduzeća je oduvijek bilo pružanje široke ponude proizvoda svojim kupcima popraćeno odličnom uslugom. Fokus je kupcima ponuditi optimalni odnos cijene i kvalitete. 

  • Dostava na vaša vrata na području Zagreba i Bjelovara
  • Povoljne cijene
  • Kvalitetni proizvodi
  • Brza dostava
vrh stranice