Dostava namirnica na kućnu adresu ili dostava u ured

24.05.2023.

Dragi kupci,

U sklopu PPK web trgovine je omogućena i online dostava namirnica na području Bjelovara i Zagreba! Na početku kupovine trebate odabrati lokaciju Bjelovar ili lokaciju Zagreb. U istom prozoru imate i popis mjesta/kvartova koji pripadaju svakoj lokaciji. 

 Dostava hrane Zagreb uključuje određene kvartove; Borovje, Cvjetno naselje, Folnegovićevo, Kanal, Kruge, Savicu, Trnje, Sigečicu, Vrbik i Zavratnicu. 

Dostava hrane Bjelovar uključuje grad, te sva područja u krugu od 25km od grada; Brezovac, Ciglena, Galovac, Gornje Plavnice, Gornji Tomaš, Klokočevac, Letičani, Rajić, Breza, Patkovac, Kokinac, Prgomelje, Predavac, Jabučeta, Lalići, Martinac, Paulovac, Kolarevo Selo, Narta, Paljevine, Maglenča i ostali. 

 

Cijeli popis mjesta za dostavu možete vidjeti u izborniku lokacije koji će vam se prikazati odmah nakon otvaranja naše online trgovine. Kliknite na plavi tekst '+ Popis mjesta za dostavu' i u padajućem izborniku vidjet ćete popis svih mjesta na kojima se može naručiti e dostava. Kako bi ponovno otvorili prozor za dostavu, kliknite na 'Izmjeni' u gornjem desnom kutu webshopa.Dostava iz trgovine na bilo koje mjesto – u odabrano vrijeme!

Vaše namirnice mogu biti dostavljene na bilo koje mjesto unutar područja dostave. To znači da namirnice možete naručiti na bilo koju adresu koju želite, odnosno na kojoj se nalazite.
Isto tako, možete naručiti i platiti namirnice koje će biti poslane vašim roditeljima, djeci, drugim članovima obitelji ili osobama o kojima vodite brigu. Primjerice, možete poslati potrepštine svojim roditeljima u dom ili bolnicu! 

Vrijeme dostave možete odabrati prilikom zaključivanja narudžbe! 

Što se sve može naručiti?

Dostava namirnica na kućnu adresu je sada postala vrlo jednostavna! PPK online trgovina pruža jednostavan pregled bogatog asortimana koji se sastoji od hrane, kućanskih potrepština, kozmetike, ponude za djecu, te hrane i ostalih proizvoda za kućne ljubimce. Korisnici mogu lako pretražiti sve proizvode po kategorijama, a uz to postoji i tražilica koja vam može olakšati potragu. 
Zavirite i u ponudu Ultra Gros grupacije, naše robne marke koja obuhvaća široki asortiman proizvoda  osigurava odličnu kvalitetu. Osim toga, u našoj online trgovini može se naručiti i svježe voće i povrće, te smrznute namirnice. Među smrznutim proizvodima možete pronaći smrznuto voće, smrznuto povrće, ribu i plodove more, razne tjestenine i pripravke od tijesta, meso i jela od mesa i povrća, pizze te sladoled!
U našem PPK web shopu možete pronaći i kategoriju s akcijskim proizvodima! Kliknite na 'Akcije' i prikazat će vam se svi proizvodi koji se u tom trenutku nude po akcijskim cijenama. Dostava iz dućana može biti jednostavna i povoljna – izbjegnite gužvu i uštedite vrijeme!

Kako mogu platiti svoju narudžbu?

Nakon što ste odabrali željene artikle, te ispunili zadana polja s vašim osobnim podacima, možete odabrati način plaćanja dostave namirnica. Platiti narudžbu je moguće online (karticama) te pouzećem. Plaćanje pouzećem, odnosno prilikom preuzimanja se može izvršiti u gotovini ili karticama.

Prilikom online plaćanja, narudžbe je moguće platiti i VISA i Mastercard karticama, te je moguće plaćati i kreditnim i prepaid karticama. U našem web shopu omogućena je i kupovina online na rate. Broj rata ovisi o vrsti kartice koju koristiti, a najviše se može podijeliti do 5 rata uz kartice od Zagrebačke banke. Sve točne detalje o načinima plaćanja možete provjeriti putem ovog linka.

Cijena dostave namirnica

Cijene dostave namirnica preko PPK Web Shopa, uz našu dostavu, su sljedeće: 

·       za narudžbe od 25 eura do 39,99 eura - 2 eura

·       za narudžbe od 40 eura do 49,99 eura - 1,50 eura

·       za narudžbe od 50 eura do 64,99 eura - 1 eura

 

Za sve narudžbe iznad 65 EUR, dostava je besplatna! Za druge načine dostave cijene će varirati. Cijena dostave prikazat će se prilikom obračuna košarice. 

Što treba pripremiti prije dolaska dostavljača?

U slučaju da plaćate pouzećem, potrebno je pripremiti iznos za plaćanje u gotovini ili karticu kojom ćete platiti narudžbu. Dostava namirnica na kućnu adresu koje su već prethodno plaćene ne zahtijeva nikakvu pripremu – no dostavljač će vas vjerojatno prije nazvati kako bi se uvjerio da ste na adresi ili da namirnice stižu na pravo mjesto.


  • Dostava na vaša vrata na području Zagreba i Bjelovara
  • Povoljne cijene
  • Kvalitetni proizvodi
  • Brza dostava
vrh stranice