Dostava voća i povrća Zagreb i Bjelovar - PPK online trgovina

24.05.2023.

PPK trgovine – svježe voće i povrće dostava na području Zagreba i Bjelovara! U našoj online trgovini možete pronaći domaće voće i povrće bogato vlaknima koje će biti dostavljeno direktno na vaš prag. Kupovina namirnica online nikada nije bila jednostavnija!

Većina nas često povezuje online kupnju uz brzu i nezdravu hranu, no to ne mora biti slučaj. U slučaju kada ne možete obaviti kupovinu ili nemate vremena za istu, možete uz nekoliko klikova naručiti sve potrepštine putem naše PPK online trgovine.

Osim dostava svježeg voća i povrća, u PPK trgovinama se može naručiti i mnoštvo drugih namirnica i kućanskih potrepština, kozmetike i slično koje također mogu biti dostavljene direktno na vašu adresu. Obavite cijelu kupnju na najjednostavniji način!

 


Dostava voća i povrća na kućnu adresu – ili dostava u ured

Zavirite u našu ponudu svježeg voća i povrća, suhog voća, povrća i orašastih plodova! Pronađite inspiraciju za zdrave obroke ili gotove zdrave obroke poput naših salata s tunom, mozzarellom, piletinom i slično. Svježa salata tuna osim mješavine zelenih salata sadrži tunu, kukuruz te zelene masline i mješavinu začina. Sve što je potrebno je pomiješati sve sastojke!

Svježa salatamozzarella osim mozzarella sira u pakiranju sadrži i rajčice te crne masline, uz odgovarajuću mješavinu začina. Salata piletina u pakiranju uz piletinu ima i komadiće sira, te komadiće hrskavog kruha, te također sadrži mješavinu začina. Ovo nisu jedine kombinacije ovih ukusnih salata – provjerite ostatak ponude!

Dostava voća i povrća Zagreb ili Bjelovar – možete naručiti samo hranu za gablec ili naručiti sve što vam je potrebno za pripremu ukusnih obroka kod kuće! Dostava voća i povrća na kućnu adresu će vam olakšati pripremu zdravih obroka i uštedjeti hrpu vremena koje bi inače potrošili na put do trgovine i nazad.

Osim dostave na vašu adresu, moguća je dostava voća u ured, odnosno dostava povrća ili bilo kojih drugih namirnica iz asortimana. Dostava voća i povrća u ured će vam omogućiti zdraviju prehranu, posebno uz naš izbor salata kao gotovih obroka, te odličan izbor ukusnog voća.

Prodaja voća – kupi online!

Za vrijeme pandemije smo se svi u kratkom roku upoznali s benefitima online kupovine i dostave. Online kupovina odjeće je postala uobičajena praksa, no isto se sada može reći i za kupovinu namirnica – pa čak i svježeg voća i povrća.

Ono što brine mnoge kada je u pitanju naručivanje svježeg voća i povrća je da će stići trulo, zgnječeno ili općenito loše kvalitete. Sva roba koju naručujete putem PPK online trgovine dolazi iz naših poslovnica – gdje se posvećuje posebna pažnja da je sva svježa roba koja ulazi u poslovnicu vrhunske kvalitete.  

Osim svježe ponude, postoji i ponuda smrznutog voća i povrća! Ovdje nudimo kvalitetne proizvode voća i povrća, te razne mješavine uz koje možete spremiti zdrave obroke u svega nekoliko trenutaka. Smrznuto voće je također odlično za izradu smoothie-a, te samo po sebi čini odličnu ljetnu poslasticu u kombinaciji sa sladoledom. 

Za više ideja jednostavnih te zdravih obroka možete provjeriti našu kategoriju 'Recepti'. Tamo možete pronaći razne mogućnosti slatkih i slanih recepata, jednostavne recepte, te prave delicije. Uz recepte čija je priprema veći izazov, pronaći ćete i savjete koji će vam pomoći da uspiju baš kako treba!

  • Dostava na vaša vrata na području Zagreba i Bjelovara
  • Povoljne cijene
  • Kvalitetni proizvodi
  • Brza dostava
vrh stranice